Gastronomi og Event

Ny linje indenfor turisme, oplevelser og gastronomi

Har du en turistguide i maven og måske fingeren på den gastronomiske puls?

Linjen er for dig, der elsker mad og oplevelser og vil lære om god service, informationssøgning, planlægning og kommunikation.

Events:

Vi planlægger også events. Det kunne fx være en tur for hele skolen, vores eget høstmarked og flere lokale events.
Vi skal arbejde med begreber som salg, økonomi og budgetlægning, markedsføring og evaluering.

Eleverne er i korte eller længere praktikker i vores store erhvervsnetværk og er med til at se de arbejdspladser og funktioner, som findes på fx et hotel, museum, turistkontor, en café eller restaurant.

Gastronomi:

Når madlavning er mere end bare at blive mæt eller sund, så handler det om at fremtrylle lækre retter, der passer til dem, vi skal sælge maden til. Du kan få levnedsmiddelcertifikat.

Praktisk tilgang til undervisning, afklaring og fremtidsmuligheder:
Dansk og matematik foregår ikke bare foran tavlen, men hænger tæt sammen med den praktiske og oplevelsesorienterede undervisning på kurset. Du bliver klar til uddannelse, og måske finder du dit drømmejob.
Det kan fx være i hotel- og restaurationsbranchen, som arrangør af festivaler, rejser og events eller inden for salg og service. Branchen er i vækst – og branchen mangler ”kloge” hænder.

Find din fremtid blandt masser af muligheder.

Frie Fagskoler:

Få et år hvor du flytter hjemmefra og rustes til uddannelse, arbejde og liv i fællesskab med andre unge, som du bor sammen med på skolen. Vi viser dig forskellige uddannelses- og jobmuligheder inden for oplevelsesbranchen og hjælper dig godt på vej.

Vil du høre mere om linjen?