OM STRUER FRI FAGSKOLE

Struer Fri Fagskole er en selvejende institution med egen bestyrelse. Skolen er et undervisnings- og samværstilbud inden for de frie kostskoler, som er godkendt af undervisnings-ministeriet. (LBK nr 94 af 08/02/2018)

Skolen kan rumme 40-50 årselever.

Struer Fri Fagskole er centralt beliggende i Struer By. Der er 2 km. til banegården og gode togforbindelser i alle retninger. Fitnesscenter, svømmehal og idrætshal ligger i gå afstand fra skolen. Udover skolens mangfoldige fritidstilbud har eleverne let adgang til at deltage i Struers forenings- og fritidsliv. På Struer Fri Fagskole har du mulighed for at møde mange forskellige mennesker og få forståelse for forskelligheder.

Her på vores website kan du finde mange informationer om skolen, linierne, undervisningen, regler, love og vejledninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker af komme forbi til en rundvisning.

Fakta om Struer:

Struer Fri Fagskoles vision

Struer Fri Fagskole vil bidrage til uddannelsessystemet ved at klargøre unge mennesker til fremtidens arbejdsmarked.

Vi ønsker at skabe et stabilt og frugtbart skolemiljø, med positive elever og ansatte.

Vi er i konstant udvikling og går gerne nye veje, for at nå det bedste resultat.

Job på Struer Fri Fagskole

Hos os er personalet den vigtigste ressource.

Vi går højt op i at alle har det godt på skolen, uanset om man er ansat, kursist eller elev.

Vi tager socialt ansvar, og har flere ansatte i flexjob-stillinger. Vi tager også praktikanter i vores forskellige afdelinger, og kører forløb med arbejdsprøvning for borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

Vi tror på at en god arbejdsplads kan få det bedste frem i medarbejderne.

Ledige stillinger:

Lige nu har vi ingen ledige jobopslag.

Uopfordrede ansøgninger:

Sendes til: post@struerfrifagskole.dk

Struer Fri Fagskoles mission

Struer Fri Fagskole udbyder skoletilbud med forskellige linjer for unge fra 16- år. Vores skoletilbud matcher samfundets behov, og vores undervisere har den faglige kvalitet til at klæde eleverne på til videre forløb med job eller uddannelse.

Struer Fri Fagskole får det bedst mulige ud af hver elev, og skaber dygtige unge mennesker, med virkelyst og evner til at springe ud i voksenlivet.

Struer Fri Fagskoles Skolekreds

Bliv medlem her

Struer Fri Fagskole ligger to kilometer fra banegården i Struer, hvor der er gode togforbindelser i alle retninger. Toget kører direkte til blandt andet Esbjerg, Vejle, Århus, Odense og København.