Struer Fri Fag- og Højskole

Struer Fri Fagskole er en kostskole med fokus på

undervisnings- og samværstilbud for 16-19 årige.

Skolen er godkendt af Undervisningsministeriet som Fri Fagskole og vi er en del af et større skolenetværk i hele Danmark (Foreningen af Frie Fagskoler). 

Skolen er en selvejende institution med egen bestyrelse og kan rumme 40 årselever.

KONTAKT OS

Struer Fri Fag- og Højskole

Vesterled 7

7600 Struer

Ledte du efter Struer Højskole? 

http://struerhojskole.dk/

Tlf: 97850822

Email: post@struerfrifagskole.dk

Sikker mail: post@struerfrifagskole.dk
Sikker mail visitation:
rasmus@struerfrifagskole.dk

E-Boks: SE-nr. 25872428

GLN nr.: 5790002502842

Game Design

Vil du gerne gøre dine gamer- og computer-skills til din fremtidige uddannelses- og levevej?

Så har du nu mulighed for at gøre din hobby til dit arbejde. Du kommer til at lære en masse om programmering, grafik, spilmekanikker og leveldesign.

Med andre ord, så lærer du, hvordan mange af de kendte spil er bygget op. Du lærer en masse ting, du skal kunne, for at arbejde med at udvikle spil. Det kan bruges, hvis du fx vil arbejde som programmør eller grafiker. Så hvis du er en rigtig computernørd, der elsker at sidde foran skærmen, er det her lige noget for dig.

UNDERVISNINGEN

Alle med et kvikt hoved og en interesse for, hvad der ligger bag spillene, kan følge med. Og det er ikke et krav, at du er en dygtig tegner eller en kodenørd.

Undervisningen er på små hold. Der vil både være rene gamedage og almindelige undervisningsdage. På game-dagene kommer der rigtige gamedesignere: programmører og grafikere på skolen og underviser. Vi kigger på flere af de store kendte spil og ser på, hvordan de er bygget op.

 

Ugens andre dage får du undervisning i bl.a. matematik, dansk og engelsk. 

Du vil komme til at møde dygtige danske spiludviklere. Og vi tager på mindst én tur til en succesfuld dansk spilvirksomhed

 

Du får også din egen leasede computer, mens du er på skolen. Der er adgang til flere forskellige programmer, som du kommer til at arbejde med. Programmerne bruges både til at udvikle spil, men også til mange andre slags programmering. Det betyder, at det du lærer kan bruges i mange forskellige brancher og ikke kun til spiludvikling.

ADOBE PHOTOSHOP:

Er et program til at behandle billeder og tegne i. Det kan bruges i mange forskellige slags jobs, fx som grafiker, billedbehandler, ejendoms-mægler og i reklamebranchen.

MAYA:
Er det 3d-tegneprogram som bruges på gamedesign-linien.
3d-tegning er også et vigtigt værktøj for arkitekter, i byggebranchen og i kommunerne.

UNITY:

Er en spilmotor, hvor 2d, 3d og kodning bygges sammen. I den forbindelse undervises i programmering i C# ved hjælp af Visual Studio. Programmering er en stor del af gamedesign, og kan også bruges, hvis man fx vil være datamatiker eller IT-designer.

 

Alt dette er 'pakket ind' i en struktureret hverdag, hvor du får støtte fra skolens dygtige voksne. Individuel støtte udenfor undervisningen kan tilkøbes, hvis der er behov for det. 

Vil du høre mere om linjen?