Game Design

Til dig der gerne gøre dine computer-skills til din fremtidige uddannelses- og levevej

På Struer Fri Fagskoles Game Design-linje kommer du til at bruge et skoleår på at lære en masse om bl.a. programmering, grafik og spilmekanikker.

Alle med et kvikt hoved og en interesse for, hvad der ligger bag computerspillene, kan følge med. Det er ikke et krav, at du er en dygtig tegner eller en kodenørd.

 

Vi er en kostskole, så som udgangspunkt bor du på skolen, præcis som på en efterskole. ​Undervisningen er på små hold og der vil både være rene game-dage og almindelige undervisningsdage.

 

På game-dagene kommer der fx programmører og grafikere på skolen og underviser. Undervisningen er erhvervsrettet og bred, og det betyder, at det du lærer kan bruges i mange forskellige brancher og ikke kun til spiludvikling.

Du vil komme til at møde dygtige danske spiludviklere. Og vi tager på mindst én tur til en succesfuld dansk spilvirksomhed, samt brobygning med Game College i Grenå.

Du får også din egen leasede computer, mens du er på skolen. Der er adgang til flere forskellige programmer, som du kommer til at arbejde med. Programmerne bruges både til at udvikle spil, men også til mange andre slags programmering.

Vil du høre mere om linjen?

Struer Fri Fag- og Højskole

Struer Fri Fagskole er en kostskole med fokus på

undervisnings- og samværstilbud for 16-19 årige.

Skolen er godkendt af Undervisningsministeriet som Fri Fagskole og vi er en del af et større skolenetværk i hele Danmark (Foreningen af Frie Fagskoler). 

Skolen er en selvejende institution med egen bestyrelse og kan rumme 40 årselever.

KONTAKT OS

Struer Fri Fag- og Højskole

Vesterled 7

7600 Struer

Ledte du efter Struer Højskole? 

http://struerhojskole.dk/

Tlf: 97850822

Email: post@struerfrifagskole.dk

Sikker mail: post@struerfrifagskole.dk
Sikker mail visitation:
rasmus@struerfrifagskole.dk

E-Boks: SE-nr. 25872428

GLN nr.: 5790002502842