Care

Care-linjen er for dig, der vil arbejde sundhed, omsorg og pædagogik.

På Struer Fri Fagskoles Care-linje kommer du til at bruge et skoleår på at lære en masse om sundhed, omsorg og pædagogik. Vi er en kostskole, så som udgangspunkt bor du på skolen, præcis som på en efterskole.

Interesserer du dig for andre mennesker, og har du lyst til også at få kendskab til den professionelle vinkel og tage ansvar i samværet med andre mennesker, er denne linje lige noget for dig.

Undervisningen er på små hold. Der er vil både være rene linjefagsdage og almindelige undervisningsdage. På den linjefagsdagene møder du dygtige lærere og andre professionelle, der kommer på skolen og underviser.

Ugens andre dage får du undervisning i blandt andet matematik, dansk og engelsk. De timer vil - så vidt det er muligt - tage udgangspunkt i relevante emner.

Den praktiske undervisning er i centrum, så hænderne er med, når du lærer nyt.

Vi har et tæt samarbejde med Social- og Sundhedsskolen i Herning, hvor du derfor har mulighed for at komme i brobygning.

Der er også praktikdage i relevante jobs fx. børnehave eller plejehjem.

Alle med et kvikt hoved, et par varme hænder og en interesse for at arbejde med mennesker og for at udvide sit kendskab til forskellige grene af branchen kan få glæde af opholdet.

I løbet af skoleåret får du mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige grene af sundhedsuddannelserne, så du bliver bedre rustet til at træffe din beslutning om, hvilken uddannelse du kunne tænke dig, som fx social og sundhedsassistent/hjælper eller pædagogisk assisent.

Vil du høre mere om linjen?